Despre noi

FIRMA Criogenie UG (haftungsbeschränkt) & Co KG

Scopul nostru este sa oferim clientelei solutii “La Cheie” in domeniul stocärii si transportului materialului biologic la temperaturi foarte scäzute (in azot lichid sau in vapori de azot lichid) folosind containere si tevi vacuumate de inaltä performantä. Instalatiile STIRLING completeaza acest tablou de solutii la cheie prin producerea azotului lichid la locatia clientului.

20+
5/5
Ani de experienta

După 20 ani de activitate ne mândrim cu realizările noastre: zeci de echipamente instalate în România și Germania, contracte de mentenanta a clienților permanenți în portofoliu, nivel înalt de satisfacție profesionalä.

Societatea Cryogenie UG & Co KG înființata în 2002 în Düsseldorf, Germania a functionat sub numele Luncescu Engineering & Consulting e.K. pina în anul 2016 cind și-a definitivat atât componenta cât și obiectul de afacere: importul și distribuția în România a produselor criogenice și instalatiilor STIRLING de producere a azotului si oxigenului lichid la locatia clientului. Un renume de companie de incredere nu se poate construi si mentine decat cu o echipa de adevarati specialisti si pentru aceasta investim mult in programe de training in tara si in strainatate