Servicii

Scopul nostru este sa oferim clientelei solutii “La Cheie” in domeniul stocärii si transportului materialului biologic la temperaturi foarte scäzute (in azot lichid sau in vapori de azot lichid) folosind containere si tevi vacuumate de inaltä performantä. Instalatiile STIRLING completeaza acest tablou de solutii la cheie prin producerea azotului lichid la locatia clientului.

Containere de stocare si transport

Containerele de stocare cu vacuum superior de tip CHART – FEROX sunt folosite pentru pastrarea si transportul azotului lichid sau a materialului biologic (spermä, pungi de singe de diverse dimensiuni, fiole) in azot lichid. Firma noastra livreaza solutii complete cu containere de stocare pentru o gama larga de aplicatii, incepind cu cercetare si dezvoltare, laboratoare de medicina umanä si animalä sau instalatii industriale unde prezenta gazelor tehnice (N2, O2, He) este absolut necesarä.

Acreditare

Containerele sunt fabricate in concordanta cu prevederile PED si TPED, verificate de ISCIR si poseda la livrare certificatele necesare de functionare statica sau pentru transport.

Containere de transport pentru gaze criogenice

Azot lichid, Oxigen lichid, He

Containere cu azot lichid pentru stocare de material biologic pe termen lung

Steam Center Cord Blood

Instalatii Stirling

Firma Olandeza Stirling proiecteaza si produce criogeneratori pentru azot lichid atit ca produs standardizat (ex: fabrica de azot lichid cu productivitate variabila) cit si ca produs la cererea clientului. Ca distributori si tehnicieni specializati ai acestei firme avem mai mult de 10 asemenea instalatii livrate si instalate in Romania la diverse centre de insamintare artificiala, universitati si institute de cercetari, spitale sau centre de fizicä nuclearä. Oferim „after sales support” pentru toate aceste instalatii (Instalarea echipamentului On-Site, Service si Mentenantä la locatia clientului cu piese de schimb originale si montaj efectuat de specialisti de service, Cursuri de initiere si specializare pentru operatori si pentru ingineri de operare si service).

Teava vacuumata

oferim solutii de instalare si montaj teava vacuumata pentru gaze tehnice la diverse dimensiuni si calitäti.